Известие

Collapse
No announcement yet.

Спирачки !?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спирачки !?!?

Така значи преди 3-4 месеца съм сменил дискове и накладки след около месец почнаха да ми свират много кофти сякаш спира стар москвич или влак,и проблема е че не го прави примерно като е студено или мокро ми когато си иска но 80% като я карам така става. Някои има ли понятие от какво може да е?!?!?
    145 1.6 boxer 103 hp 96'

може да е от много неща но предполага е от накладките да епопаднало нещо или са по твърди и като загреят свират или не са се напаснали по диска

Comment

Най вероятно кофти накладки. Какви са??

Comment

при мокро време дисковете ръждясват за часове и докато изтърже тази ръжда скърцат. Може от това да е..
        Lexus IS200

Comment

И аз имам същия проблем,понякога виобще не свирят, а понякога почват еи так просто и така за около няколко дена!Макар че всичко си е ок!Няма
          място за притеснение!Даже от 2 дена пак си свиркат.
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Re: Спирачки !?!?

Първоначално публикувано от alcatrazy
            Така значи преди 3-4 месеца съм сменил дискове и накладки след около месец почнаха да ми свират много кофти сякаш спира стар москвич или влак,и проблема е че не го прави примерно като е студено или мокро ми когато си иска но 80% като я карам така става. Някои има ли понятие от какво може да е?!?!?
            Ами ако са купени от където трябва, отиди и направи Рекламация да ти ги сменат.

Поне при мене има 1 година гаранция, мисля че и другаде е така.

.

Comment

Ми процедурата за подмяна на накладките и дисковете е правена в италиа так че не мисля че са някви кофти ,незнам можеби наистена не са се напаснали още
              145 1.6 boxer 103 hp 96'

Comment

Ми процедурата за подмяна на накладките и дисковете е правена в италиа так че не мисля че са някви кофти ,незнам можеби наистена не са се напаснали още
                Е, ами Значи след като са от Алфа, отиди в Милано Моторс с фактурата и кажи , че искаш нови. Задължени са да ги сменят.Гаранцията на теЗи части важи дори в Албания
                Няма какво да ги чакаш да се напасват, щото това няма да стане. КаЗвам ти го от опит

.

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                  Е, ами Значи след като са от Алфа, отиди в Милано Моторс с фактурата и кажи , че искаш нови. Задължени са да ги сменят.Гаранцията на теЗи части важи дори в Албания
                  Няма какво да ги чакаш да се напасват, щото това няма да стане. КаЗвам ти го от опит

.
                  бате, тука става впрос за 10 годишна птичка, къде го прати в Милано моторс????
                  sigpic
                  === 75 1.8 T '86 ===
                  === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Колега, ако ти например дойдеш с една Алфа 155 тук в Германия и влеЗеш в сервиЗ на Алфа и ти сменат накладките и дисковете получаваш 12 месеца гаранция която важи в ЦЯЛА ЕВРОПА
                    Тоест ако почнат да свирят, директно се Занасяш в Милано Моторс и искаш да ти ги сменят...
                    Просто Милано Моторс ако са ОТОРИЗИРАН Дилър на АЛФА, са Задължени

.

Comment

Аз за 30 лв. си взех накладки и няма и помен от скърцане и въобще от някакви звуци. Преди 1 седмица ги смених, даже и в първите километри веднъж не са издали звук.. Явно са ти кофти накладките просто..
                      Lexus IS200

Comment

А при мен дакато е студена колата ама ептен не иска да спира като позагрее се оправя ма си е гадно сутрин да немаш спирачки.Всичко е от накладките моите загряват бавно
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                          А при мен дакато е студена колата ама ептен не иска да спира като позагрее се оправя ма си е гадно сутрин да немаш спирачки.Всичко е от накладките моите загряват бавно
                          А какви са твойте да знам да не си купувам такива
                          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Паджид ама сложих такива на жена ми на Полото и колата спира супер нема значение кога просто съм попаднал на лоша партида можеби като батВас с неговитр Пермафюз
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колега, ако ти например дойдеш с една Алфа 155 тук в Германия и влеЗеш в сервиЗ на Алфа и ти сменат накладките и дисковете получаваш 12 месеца гаранция която важи в ЦЯЛА ЕВРОПА Exclamation
                              Тоест ако почнат да свирят, директно се Занасяш в Милано Моторс и искаш да ти ги сменят...
                              Просто Милано Моторс ако са ОТОРИЗИРАН Дилър на АЛФА, са Задължени
                              Нас май тук още не ни смятат за европейци.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X